Читать эту новость на русском языке »


Filips Zepters nolaižas uz Elisa salas,
lai saņemtu Goda medaļu.

Zepter Group prezidents un dibinātājs Filips Zepters kopā ar sievu Madlenu Zepteri saņems prestižo Elisa salas goda medaļu par godu balvas 25 gadu jubilejai. Apbalvošanas ceremoniju, kas notiks uz Elisa salas sestdien 7. maijā, apmeklēs daudzas ASV lielākās slavenības, iepriekšējie balvas saņēmēji, kā arī pats Filips Zepters.
Elisa salas goda medaļu parasti piešķir dažādas izcelsmes ASV pilsoņiem, lai atzīmētu šo personu izcilo ieguldījumu savās kopienās, savā tautā un pasaulē. Šī apbalvojuma vērtību palielina tas, ka Filips Zepters ir īpašs šīs starptautiskās balvas saņēmējs.

Šo godalgu atbalsta Valsts etnisko organizāciju koalīcija. Iepriekšējo medaļnieku vidū ir: Frenks Sinatra, Bobs Houps, Kvinsi Džonss, Muhameds Ali un Džeina Seimūra, kā arī seši ASV prezidenti, tostarp Džimijs Kārters, Bils Klintons un Džordžs Bušs. Tie ir tikai daži nosauktie. Elisa salas goda medaļa ir viens no Amerikas Savienoto Valstu prestižākajiem apbalvojumiem. Rūpīgs atlases process nodrošina, ka šo apbalvojumu saņem tikai tie, kuri ir devuši paliekošu ieguldījumu sabiedrības labā. Šo apbalvojumu ir oficiāli atzinuši ASV Senāts un Pārstāvju palāta, un katru gadu šīs balvas saņēmēji tiek uzskaitīti ASV Kongresa oficiālajā izdevumā „Congressional Record”.

Tā ir atbilstoša sakritība, ka Elisa salas goda medaļas pastāvēšanas 25. gadadiena tiek svinēta tajā pašā gadā, kad Filipa Zeptera uzņēmums Zepter International arī svin savas pastāvēšanas 25. gadadienu, kuru laikā ir guvis neticamus biznesa panākumus. Zepter International ir atstājis ietekmi uz miljoniem cilvēku dzīvēm visā pasaulē, ražojot ētiska rakstura patēriņa preces, kas uzlabo cilvēku dzīvesveidu un dot tiem iespēju dzīvot ilgāk. Pateicoties viņa nepiekāpīgajam un līdzcietīgajam atbalstam mākslas, kultūras, sporta un filantropijas jomās, Filips Zepters kopā ar sievu Madlenu ir devuši pamatīgu un paliekošu ieguldījumu cilvēku dzīves uzlabošanā, aptverot miljoniem cilvēku visā pasaulē.

Tāpēc Filips Zepters 2011. gadā ir pelnīti saņēmis šo augsto apbalvojumu – Elisa salas goda medaļu, un viņš var pievienot šo balvu savām daudzajām citām starptautiskajām prestižajām balvām, kuras viņš daudzu gadu garumā ir saņēmis par savu nozīmīgo darbu.


www.neco.org

Zepter Latvia: Zeptera kunga apbalvošana



AUGSTĀKAIS IEDEĀLS
MĒS ESAM LEPNI PAR SAVIEM PRODUKTIEM.
MĒS ESAM LEPNI PAR ŠO PRODUKTU VISAUGSTĀKO KVALITĀTI, PĀRSTEIDZOŠO DIZAINU UN PROGRESĪVO TEHNOLOĢIJU.
MUMS SAGĀDĀ PRIEKU MŪSU DARBS. MĒS CIENĀM TOS, KAS STRĀDĀ KOPĀ AR MUMS.
MŪSU DARBĪBAS PAMATĀ IR VIENS, PATS SVARĪGĀKAIS PRINCIPS:
JŪSU VESELĪBA UN SKAISTUMS.

Filips Zepters