В цьому році свою 14-ту річницю компанія «Цептер Інтернаціональ Україна» відсвяткувала у палаці культури «Україна». 01 жовтня 2008 року, в цей урочистий день з усіх куточків нашої країни з’їхались найкращі менеджери та консультанти компанії.


На сьогодні продукція Цептер не має аналогів, як на українському ринку, так і у Європі. Саме завдяки посуду, унікальну сталь котрого було своєчасно запатентовано, компанія здобула першу хвилю лояльних клієнтів ще у 90-х роках. Нині компанія здобула прихильність півтора мільйона задоволених клієнтів і представлена на українському ринку 4-ма брендами – Home Art (посуд), Home Care (побутові прилади), Medical (медична продукція), Cosmetics & Luxury (косметика та біжутерія). Яскраві презентації саме цих брендів, за участю артистів різних жанрів, привернули найбільшу увагу глядачів і розповіли про новинки компанії у цьому році.
Гості тепло зустріли поздоровлення Генерального директора «Цептер Интернациональ Україна» Стевана Кончара та Інтернаціонального директора з питань маркетингу і продажів у країнах Європи, України та Балтії пана Неджада Соколяка. Нагородження найкращих менеджерів надихнуло нових працівників компанії на нові більші досягнення, адже серед призів було розіграно не тільки 100 путівок у Туніс, а й автомобіль Шкода Фабіа Нью.


В рамках урочистого заходу відбулося одразу дві виставки – новинок компанії «Цептер Інтернаціональ» та міжнародна виставка молодих талантів у промисловому дизайні ArtZept. Цю виставку вперше представила в Україні видатна жінка, мистецтвознавець – Гордана Біба Маркович.


«Здоров’я та краса» - місія компанії «Цептер». Основне завдання – покращення якості життя людей по всьому світу. Саме ці два висловлювання засновника компанії Філіпа Цептера стали догмою для кожного працівника компанії «Цептер Інтернаціональ».
Саме Він – Філіп Цептер вперше за два роки приїхав привітати та поділитися досвідом з провідними менеджерами України та відповісти на ряд питань, що є актуальними та важливими у їх роботі. Відтак на другий день 02 жовтня відбулася конференція у готелі «Хаят», де брали слово Президент компанії «Цептер Інтернаціональ» Філіп Цептер та віце-президент компанії Здравко Релян. Конференція видалась на рідкість інтерактивною та цікавою. Багато питань було задано Президенту компанії та багато відповідей було отримано.


14й День Народження компанії Цептер закінчився і ще цілий рік у спогадах наших гостей залишиться і розіграші поїздок на світові курорти, і розіграш автівки серед найкращих, і привітання Президента компанії, і виступи еквілібристів та мімів, і чудові голоси «Пікардійської Терції».
З Днем Народження Цептер!