Революційний прорив у світі посуду приголомшив всіх господинь. 1986 року компанія Zepter випустила перший посуд, завдяки якому стало можливим приготування здорової їжі без додавання води, жиру та солі. Готуючи у посуді Zepter продукти зберігають свій природний колір і смак, а головне − зберігається максимальна кількість мікроелементів та вітамінів. Ця унікальна запатентована в усьому світі система здорового та швидкого приготування їжі, безпечного збереження та вишуканого сервірування приготованих страв ефективна лише в тому разі, якщо система Zepter є справжньою!
Готуючи в посуді Zepter зберігається 62% вітаміну А, 88% кальцію, 71% заліза та 78% фосфору. Посуд Zepter спроектовано таким чином, щоб готувати можна було без зайвих жиру та олії, калорій та холестерину. Завдяки посуду Zepter зберігається більш ніж 70 % енергії, з’являється на 50 % більше вільного часу та на 20 % більше збережених продуктів.
Посуд Zepter виготовлений з благородної сталі марки AISI 316L (Cr-Ni-Mo 18/12/3). Благородний сплав не окислюється, не іржавіє, добре проводить тепло, та є хімічно нейтральним до будь-яких продуктів.
Продаж високоякісної продукції контролюють досвідчені консультанти, які зобов’язані укласти угоду, а також пояснити важливі деталі з використання і збереження такого посуду. До речі, компанія піклується про своїх клієнтів і робить продукцію преміум-класу більш доступною, пропонуючи придбання продукції у розстрочку. Це дозволяє купувати продукцію Zepter навіть людям зі скромним достатком.
Компанія Zepter International Ukraine офіційно заявляє про виявлення незаконних низькоякісних підробок, що розповсюджуються невідомими особами на території України. Підробки маркуються логотипом HAUS MÜLLER, при цьому використовується логотип і назва компанії Zepter. Розповсюджувачі підробок HAUS MÜLLER у рекламних матеріалах не повідомляють про себе ніякої контактної інформації та направляють покупців звертатися до центрального офісу компанії Zepter International Ukraine. У якості зразка злочинці використовують оригінальну модель каструлі Zepter, а під час продажу набору каструль в коробці виявляється товар зовсім іншого виробника.
Одним з показників справжньої продукції є термоаккумулююче дно, яке при нагріванні швидко і рівномірно передає тепло продуктам.
Ви з легкістю зможете відрізнити справжнє дно від підробки за допомогою особливої конструкції посуду. До того ж, кожна одиниця посуду Zepter має печатку “quality guarantee”, відповідні номери патентів та ім’я Zepter, в той час, як на підробках, крім іншого − напис Zepter International.



Zepter International − міжнародна компанія, заснована у 1986 році. Зосереджена на виробництві групи товарів преміум-класу для здоров’я та краси. Вся продукція компанії розподілена за п’ятьма брендами – Zepter Home Art (товари для приготування, зберігання здорової їжі та сервірування столу), Zepter Home Care (інноваційні побутові прилади для підтримки екологічної чистоти у будинку та офісі), Zepter Medical (медичні апарати і прилади для лікування та профілактики), Zepter Cosmetics та Luxury (швейцарська косметика преміум-класу та ексклюзивні аксесуари). Основний асортимент продукції Zepter International виготовляється на 7 заводах, що знаходяться у Німеччини, Італії, Швейцарії та інших країнах Європи. Продукція поширюється переважно шляхом прямих продажів, силами більше 130 000 співробітників, у більше ніж 40 країнах світу на п’яти континентах.



  

Справжнє дно


Підробне дно

  

НОВЕ МАРКУВАННЯ


КОЛИШНЄ МАРКУВАННЯ