За доброю традицією наприкінці календарної зими Донецьк приймає міжнародний легкоатлетичний турнір «Zepter – зірки жердини». Початок цього року був насичений на спортивні події, зимова олімпіада у Ванкувері навіть змусила перенести зірковий турнір на початок весни, таким чином, даруючи всім жінкам та просто любителям спорту справжнє свято здоров’я та краси. XXI змагання відбулися 6 березня у палаці спорту «Дружба», у ньому приймали учать 12 жінок та 10 чоловіків – чемпіони України, Росії, Сполученого Королівства, Польщі, Чехії, Німеччини, Швейцарії, Бразилії та США.

Як і минулого року головна інтрига відбувалась серед представниць прекрасної половини людства. Чільна претендентка на перемогу – Олена Ісінбаєва на прес-конференції, що відбувалась у переддень змагань, заявила про свої наміри встановити новий світовий рекорд у приміщеннях, піднявши планку до 5, 01 м. Глядачі з нетерпінням очікували цього рекорду. Нагадаємо, що вже декілька років підряд, ця спортсменка вражає глядачів встановленням нових світових рекордів, але життя вносить свої корективи, і цьогоріч Олені не підкорилась заявлена висота. Ця прикрість не змогла посунути фаворитку змагань з першого місця, адже насправді спортсменці немає рівних, і вже протягом багатьох років вона змагається практично сама з собою. Друге та третє місце розділили між собою спортсменки з Бразилії та Польщі відповідно. Подарунки переможцям вручав генеральний директор компанії Zepter в Україні пан Стеван Кончар.
П’ять тисяч уболівальників, саме таку кількість глядачів вміщує місцевий палац спорту, прикули свою увагу до захопливого шоу та справжніх перегонів, що точилися між суперниками. Сектор уболівальників Zepter був найактивнішим, з прапорами та яскравими банерами, вони завдавали ритму всьому дійству та активно бадьорили спортсменів своїми гаслами підштовхуючи їх до омріяної мети.

Якщо у змаганнях серед жінок було все більш-менш прогнозовано, то серед чоловіків ніхто не зміг передбачити результат. Запекла боротьба відбувалась між представниками Великобританії та України. Стівен Льюіс – дебютант цьогорічного турніру зумів вибороти перемогу у вітчизняного спортсмена Дениса Юрченка, для якого це були перші змагання після травми. То ж хлопці посіли друге та третє місце відповідно. А беззаперечним лідером турніру серед чоловіків став представник Польщі. Пшеміслав Червинскі підкорив висоту 5,82 м, але це не останнє що вдалося підкорити йому того вечора. На урочистому балі переможців, що відбувався одразу після турніру, Пшеміслав освідчився у коханні своїй дівчині (до речі, українки за національністю) та зробив їй пропозицію, від якої вона не змогла відмовитись.

Ось так цього року пройшло свято спорту та краси. Щоразу ми переконуємось у тому, що піклування про своє здоров’я робить нас сильнішими на шляху до перемог. Завдяки компанії Zepter відбувся цей турнір, де кожен мав змогу переконатися у тому, що наполеглива праця та шалене бажання стати кращими робить справжні дива. Користуючись продукцією Zepter щодня, ми робимо крок до перемоги, та насамперед крок, що робить нас кращими, здоровішими та красивішими – крок, що відкриває перед нами ціле життя…