Компанія Zepter International
оголошує про відкриття
VII міжнародного конкурсу
молодих талантів

ARTZEPT 2010

1-й приз – 10 000 євро

Тема конкурсу 2010 р. -

“ВАЗА ДЛЯ ФРУКТІВ (FRUTTIERA)”

«Одна справа – вірити, що дизайн – це добре і корисно. Інша справа – насправді підтримувати і інвестувати в його розвиток, і з щирим задоволенням бачити таланти, що з'являються і розцвітають» – пані Мадлена Цептер.

З 2004 року конкурс молодих дизайнерів Artzept активно розвивається і на сьогоднішній день став однією з головних подій в області дизайну в світі. Засновником конкурсу є відомий філантроп пані Мадлена Цептер. Щороку пані Цептер визначає тему чергового конкурсу, а компетентне журі розглядає роботи учасників, створені з різноманітних матеріалів. Головною метою конкурсу є підтримка творчих здібностей, стимулювання нових ідей, а також прагнення вселяти надію в молоді таланти. Щороку переможець конкурсу отримує приз в 10 000 євро, суму, яка допоможе молодому дизайнерові розпочати свій власний бізнес.

При цьому, Artzept був створений не лише для того, щоб підтримувати дизайнерів і допомагати їм досягати своїх професійних цілей. Конкурс допомагає компанії Zepter International ширше дивитися на розвиток тенденцій і творчого потенціалу в світі дизайну. Ідея конкурсу повністю відповідає місії компанії Zepter International, що полягає в прагненні поліпшити життя людей у всьому світі за допомогою високоякісних товарів Zepter. Особлива гордість компанії Zepter – бездоганний дизайн продукції, втілений в 5 брендах : Medical, Cosmetics ,Luxury, Home Art, Home Care. Поєднання якості і дизайну продукції демонструє високі ідеали засновника компанії – пана Філіпа Цептера

Будучи дійсним цінителем мистецтва, пані Мадлена Цептер сформувала першокласне журі для Artzept, до складу якого увійшли найбільш яскраві величини в області мистецтва, дизайну, індустріального дизайну і архітектури. Церемонія нагородження відбудеться в листопаді 2010 року в Мілані, Італія. Дизайнери, що беруть участь в конкурсі, дістануть можливість продемонструвати свої роботи на виставці, організованій компанією Zepter International, яка відбудеться в найбільших містах світу, а також їх роботи будуть розміщені в каталозі виставки.

Тема конкурсу 2010 р. - “ВАЗА ДЛЯ ФРУКТІВ (FRUTTIERA)”

Учасникам конкурсу необхідно створити стійке блюдо, на якому розміщуються і демонструються фрукти. Будь-які кулясті судини без опори (ніжки) не будуть взяті до розгляду. Робота має бути унікальною і підписаною творцем. Конкурсні вироби мають бути, перш за все, функціональними, професійно виконаними, приємними з естетичної точки зору, досить прогресивними, а також виготовленими з екологічно чистих матеріалів.

ПЕРЕМОЖЦІ КОНКУРСУ ARTZEPT-2009 "ЧАЙ ДЛЯ ДВОХ"


1-й приз - 10 000 євро
Небойша Момчіловіч - Сербія.


2-й приз
продукція компанії Zepter
на суму 4 000 €

Фрідман Лінн Кун – Швейцарія


3-й приз
продукція компанії Zepter
на суму 3 000 €

Балаш Сомлай - Угорщина

Міжнародний конкурс серед дизайнерів Artzept 2010 Тема: Ваза для фруктів «FRUTTIERA»

Матеріали: будь-яка кераміка, стекло, метал, пластик, композитні матеріали і дерево Термін подачі робіт: до 10 вересня 2010 р.

1-й приз: 10 000 Евро
2-й приз: 4 000 Евро в товарах компании ZEPTER
3-й приз: 3 000 Евро в товарах компании ZEPTER

Зареєструватися і ознайомитися з правилами міжнародного конкурсу Zepter International можна на сайті: www.artzept.com. Для здобуття додаткової інформації, а також вже готові роботи відправляйте за адресою: 03150 р. Київ, вул. Горького, 58. Цептер Інтернаціональ Україна. ARTZEPT 2010 «FRUTTIERA». Телефон: (044) 501-94-23

Компанія Zepter International виробляє, продає та розповсюджує ексклюзивні високоякісні споживчі товари у всьому світі, головним чином, шляхом прямих продажів, силами більш ніж 120,000 консультантів, а також через роздрібну торгівельну мережу. Zepter International успішно розвиває 5 брендів: Medical, Cosmetics & Luxury, Home Art, Home Care. Місія Zepter - прагнення довгого, щасливого і здорового життя.