25 червня 2010 року у резиденції «Малий Маріїнський палац» (м. Київ) в урочистій обстановці відбулося вручення нагород Міжнародної програми захисту прав споживачів «ЗНАК ЯКОСТІ». На церемонії були присутні перший Президент України, Народний Посол України Леонід Макарович Кравчук та Голова Експертної Ради Міжнародної програми захисту прав споживачів «ЗНАК ЯКОСТІ»,академік Української Технологічної Академії Ігор Романович Приставський.

Усього на церемонії були нагороджені 9 підприємств із різних сфер - виробництво, наука й технології, послуги, і серед них - ДП "Цептер Інтернаціональ Україна". Пан Кравчук особисто вручив генеральному директорові компанії, пані Тетяні Благодаровій, Сертифікат "ЗНАК ЯКОСТІ", який свідчить про високу якість продукції торгівельної марки "Zepter" і надає право відповідно її маркувати. Також підприємству було присвоєно почесне звання "Колектив високої культури обслуговування" із правом розміщувати відповідні знаки відмінності на вітринах салонів-магазинів компанії.

Міжнародна програма захисту прав споживачів "ЗНАК ЯКОСТІ" - це соціальна благодійна програма, головна мета якої - захист прав споживачів шляхом відзначення спеціальним знаком товарів і послуг належної якості (тобто таких, які відповідають вимогам, встановленим нормативно-правовими актами й нормативними документами), а також соціально-просвітницька діяльність у сфері захисту прав споживачів. Тобто це надійне й перевірене джерело інформації для споживача про якісну продукцію.


"ЗНАК ЯКОСТІ" - єдиний в Україні офіційно запатентований нагородний знак відзнаки (патент №18206 зареєстрований у Державному реєстрі патентів України), який обов'язково засвідчується офіційним Сертифікатом, захищеним від підробок, і надає підприємству право маркувати ЗНАКОМ ЯКОСТІ свою продукцію (товари й послуги).

Вибір компанії Zepter був не випадковий, тому що її продукція славиться своєю високою якістю й технологічністю. Тетяна Благодарова, Генеральний директор ДП "Цептер Інтернаціональ Україна", одержуючи з рук Леоніда Кравчука Сертифікат, подякувала за заслужену нагороду й відзначила, що для компанії "Цептер" якість продукції завжди була пріоритетом №1, тому що наша місія - "Краса й здоров'я в кожний дім".